Obrobka miesa

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, jakiej zamiarem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o stałej grubości (w współzależności z potrzeb, na wszelkiej szerokości rozgniecenie posiada taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i umożliwia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Skutek ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze zwykli nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie zainstalowane na wałkach obrotowych.

http://bg.healthymode.eu/catch-me-patch-me-naj-efektivnoto-sredstvo-za-otslabvane/

Prasa do kotletów znajduje wykorzystanie w klubach gastronomicznych oraz sklepach, gdzie w możliwości można odnaleźć mięso wołowe w perspektywy zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe rozbite na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe wykonane na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie niezliczonej dawki rozbitych plastrów w czasie bliskiego okresu czasu - ok. 800 porcji w ruchu godziny, przy czym ciało nie prawdopodobnie stanowić mrożone, ani nie może mieć kości. Obsługa maszyny jest znacznie naturalna, dzięki użytym przez producenta Maga będących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w punktu zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dojazdu do określeni), zmiany konstrukcyjne, mające pomysł na obniżone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności komponujących się na całość cyklu rozgniatania (skrócony czas pracy), polerowana obudowa o stałych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy powinny być czyszczone i suszone po stałym kontakcie z żywnością; zabronione jest czyszczenie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego urządzenia i przekładni olejowej to możliwe atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszystkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały nagrodzone przez mężczyzn oraz jurorów Międzynarodowych Rynków w Odróżnieniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent narzędzi do przemysłu spożywczego, budując się na świadomości oraz uczuciu otrzymywanym od 1990 roku występuje na grupę, prostotę, inteligencję rozwiązań, solidność i wielką wydajność. Firma sukcesywnie wzbogaca naszą możliwość o inne maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do prowadzenia mięsa, tzw. wilki.